marketing blog - ivóvíz kezelés - mobilmarketing - google web online - honlapoptimalizálás - keresőmarketing - szerviz budapest

pr marketing blog

Sms-kampány - mobilmarketing

2016. január 22. - marketinges

Első Google-oldalra került a támogatott weblap sms kampány kulcsszóval. A mobilmarketing szolgáltatásokat kínáló cég honlapja két hónappal ezelőtt kap z első kulcsszavas linkeket, de az érdemi linkprofil építés csak októberben kezdődött. Ezalatt a website Google-pozíciói lassú javulásnak indultak,  de egyelőre főleg az általános SEO-kondíciók erősödtek. A kiemelten fontos keresőszóval – tömeges SMS küldés – egyelőre a TOP20 elérése vált valóra, az első találati oldalra (SERP) kerülés még várat magára, itt eléggé kemény a verseny, lévén a nagy mobilszolgáltatók maguk is hirdetik az sms-kampány indításának lehetőségét – házon belül. Érthető, hogy országos vagy nemzetközi telefontársaságok nagyságrendekkel több eszközt mozgósíthatnak arra, hogy a csoportos üzenetküldést hirdető weboldaluk élpozíciót szerezzen és organikus forgalma nőjön.

Ezzel együtt egy rendesen összerakott, tartalmilag optimalizált weblapnak is lehet esélye, ha okosan felépített hivatkozási hálózatot rakunk mögéje. Ez történik most. Rövidesen tudástár is elérhető lesz a szájton, a mobil marketing lebonyolításával kapcsolatos tudnivalók és ingyenes tanácsok már most is elérhetőek a szakmai összefoglalót tartalmazó oldalon:

Szolgáltató SMS küldéshez

A csoportos vagy újabban tömeges SMS küldés (azelőtt sokáig kör-SMS-ként emlegették) a legegyszerűbben alkalmazható és a vállalati marketingesek által legkönnyebben bevethető eszköz arra a célra, hogy rövid szöveges reklámcélú üzeneteket a vásárlói ügyfélkör számára célba juttassanak.

A Google keresőbe a legfontosabb kulcsszavakat beütve számos szolgáltatót találhatunk. Célszerű nem egyszerűen az sms küldés kifejezésre keresni, erre leginkább ingyenes (és nem ritkán becsapós) weblapokra találunk. Jobb ezekkel keresni:

  • sms kampány lebonyolítása
  • tömeges sms nagy számban

Csoportos üzenetküldésnél fontos a technikai háttér. És itt nemcsak a saját oldalunkról nézzük a teljesítést, például azt, hogy jó minőségű szolgáltatásnak azt tekintjük, amely módot ad arra, hogy nyomon kövessük az üzenetek célba érését kézbesítési jelentések segítségével, hanem érdemes a továbbítást vállaló cég háttérapparátusát is figyelembe venni. Nagy adatforgalmat, kiterjedt adatbáziskezelést csak monstre szerverkapacitással lehet biztosítani.

Sms-kampány - mobilmarketing

Hatékony SMS-kampány lebonyolítása: címjegyzékből készített adatbázis alapú, magyar és külföldi mobilhálózatokon keresztül küldött, mobiltelefonokra kézbesített tömeges SMS-ek küldése. Mobil marketing szolgáltatás: Gateway SMS-kampány, mobil okos telefon, google kereső marketing, online szolgáltatás, mobilmarketing technológia, csoportos üzenet, tömeges sms küldés

süti beállítások módosítása