marketing blog - ivóvíz kezelés - mobilmarketing - google web online - honlapoptimalizálás - keresőmarketing - szerviz budapest

pr marketing blog

Tömeges SMS küldési lehetőséget kap a Google szolgáltatása

Megkerülhetetlen marketing eszköz az azonnali üzenetküldés

2016. október 20. - marketinges

google sms kuldesA Google keresőjében ezentúl lehetőség van azonnali üzenetküldés vagy SMS küldés útján történő kapcsolatfelvételre – írja a hwsw.hu hírportál.

Az azonnali üzenetküldés és a mobil marketing használatának célja a marketing kampányok során a két fél közötti hatékony kommunikáció mellet a vásárlók gyors elkötelezése.

A Google keresőjében megjelenő SMS küldés gomb koncepciója egy válasz a Facebook Messenger SMS üzenetkezelő funkciójának bevezetésére. A sokak szerint elavultnak tűnő SMS üzenetküldést mindkét nagy szolgáltató megpróbálja kisajátítani, esetleg újraértelmezni. Az új funkciók integrálása az SMS-be nem merült fel a marketing stratégia kidolgozása során, mivel a kibővített SMS az MMS sem volt képes kiszorítani kistestvérét a mobil kommunikációból.

A Google innovatív megoldásának a lényege, hogy a hirdetésekben megjelenhet egy üzenet ikon, amelyre kattintva a felhasználó felveheti a kapcsolatot a céggel, hogy további értékes információkat vagy árajánlatot, leírást kérjen a termékekről vagy szolgáltatásokról.  A reklám megjelenítésében ez a lehetőség csak akkor válik elérhetővé, ha a telefon képes SMS üzeneteket fogadni és a hirdetőnek is regisztrált a szolgáltatás eléréséhez szükséges mobiltelefont a rendszerbe.

A keresőben megjelenő SMS üzenet küldés funkcióért a Google AdWords-höz hasonlóan csak akkor kell fizetnie a hirdetőnek, ha a vásárlók rákattintanak.

Tömeges SMS küldési lehetőséget kap a Google szolgáltatása a keresőből tudják felvenni a cégek a kapcsolatot a vásárlókkal. Ha még több érdekes témát szeretnél: google, keresőoptimalizálás, okostelefon, sms-küldés, tömeges sms, marketing.

A bejegyzés trackback címe:

https://marketing-sms.blog.hu/api/trackback/id/tr2911823833

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása