marketing blog - ivóvíz kezelés - mobilmarketing - google web online - honlapoptimalizálás - keresőmarketing - szerviz budapest

pr marketing blog

Asus ROG Zephyrus laptop játékosoknak

2017. november 03. - marketinges

Asus Zephyrus - laptop és alkatrész kínálat, Budapest service -

asus rog zephyrus gamer laptopGamer laptop bemutatása

 A komolyabb játékokhoz készített laptopok mérete az átlaghoz képest nagyobb, a műanyag burkolat vastagabb. A jó grafika feltétele a nagy teljesítményű videokártya, viszont például az Nvidia GeForce GTX 1080-asnak sok hely kell. Az elegánsabb, vékonyabb kivitelezésű gépek grafikai teljesítménye értelemszerűen szerényebb is.

A Gamer-nek választania kell a teljesítmény és a mobilitás között. A nagyméretű, nehéz videokártya nehéz laptopot eredményez, amivel kényelmetlen lehet utazgatni. Az Nvidia Max-Q megoldása megpróbál kompromisszumos megoldást ajánlani a játékosok számára: a GeForce 10-es videokártya energiatakarékos változatát szerelik vékony laptopházba. Az egyik ilyen kompromisszumos laptop az Asus Zephyrus.

A 15 hüvelykes kijelzővel szerelt mobil számítógép az Asus Republic of Gamers (ROG) brandjének egyik darabja. A jól átgondolt dizájnnak és az újfajta videokártyának köszönhetően a legújabb játékok is zökkenőmentesen futnak a laptopon. Az Asus ROG Zephyrus főbb paraméterei:

  • Kijelző: 15.6 hüvelyk, 1920х1080 képpont
  • Processzor: 2.8 GHz, Intel Core i7-7700HQ
  • Operatív tár: 16 GB DDR4 SDRAM 2400 MHz
  • Grafikus megjelenítő: 8GB Nvidia GeForce GTX 1080 Max-Q
  • Háttértároló: 512 GB SSD
  • Operációs rendszer: Windows 10 Pro (64 bit)
  • Ára: 2700 USA dollár

Az Asus laptopjának előnyei: a gép a meglepően vékony dizájn ellenére remek teljesítményt nyújt, az újszerű megoldásoknak köszönhetően a megfelelő hűtés biztosítása mellett is megmaradt a kényelmes hordozhatóság, a mobilitás.

Hátrányok: óriási szellőzőnyílások, gyenge kijelző.

Az Asus minőségi garanciája mellett egy olyan nagy teljesítményű gamer laptopot kapunk, mely közepesen kényelmes hordozhatóság tekintetében, de tartalmazza az Nvidia 1080-as videokártyát.

Tovább
süti beállítások módosítása