marketing blog - ivóvíz kezelés - mobilmarketing - google web online - honlapoptimalizálás - keresőmarketing - szerviz budapest

pr marketing blog

Google honlap optimalizálás - SEO

A digitális generáció és a web. Papírlaptop a könyv!

2012. december 30. - marketinges
weblap pozíciója a serp top 10-ben. helyezés javítás laptop marketing kulcsszóval -

Kedves Google Optimalizátor Barátom!

google-optimalizalas.jpgBár ezt az optimalizációs kódot azon frissiben megírtam, amikor novemberi számotokat megkaptam, nem küldtem el nektek, gondolván, hogy e témában nem igazán akartok vitát nyitni. Most azonban Web Guru reagálását olvasva (és teljesen egyetértve vele – nem úgy mint a korábi html-scripttel) felbátorodtam: talán az én hozzászólásomnak is helye lehet.

A Z generáció már a sarkunkra hág. Itt a mesterséges intelligencia és a gépi tanulás.

Az írás egy rövidített változata – a közvetlen utalások nélkül – talán meg fog jelenni egy vidéki napilapban, abban a megyében, ahol a google-kérdés nagyon égető. Ennek ellenére, azt hiszem, nálatok is közölni kellene – de ezt persze te döntöd el. Mint látod, engem a Google seo hangneme és beállítódottsága érintett negatívan; és bár osztom azt a nézetet, hogy a Google Generációt demográfiai értelemben komoly veszély fenyegeti, szerencsétlen dolognak tartom ezt a kérdést etnikai és világnézeti előítéletekkel a háttérben tárgyalni. Ezért kérem, ha lehetséges, adjatok helyet ennek a különvéleménynek is.

Barátsággal: Link Building

Tovább