marketing blog - ivóvíz kezelés - mobilmarketing - google web online - honlapoptimalizálás - keresőmarketing - szerviz budapest

pr marketing blog

Hogyan süthetünk nagy mennyiségben?

2020. május 08. - marketinges

ipari tűzhelyA nagykonyhák számára állandó kérdés, hogyan süthetnek nagy mennyiségben hatékonyan és egyben ízletesen. Természetesen a modern konyhai eszközök ezeket az igényeket igyekeznek maradéktalanul kielégíteni, melynek köszönhetően számos sütésre alkalmas berendezés közül választhatnak a vendéglátóegységek.

Sütésre alkalmas eszközök

Amikor sütésről van szó szerencsére ma már tucatnyi berendezés közül választhatunk, melyek egyrésze többfunkciós, míg mások kifejezetten speciális feladatok ellátásra hivatottak. Az alábbi eszközök legalább egyike biztosan megtalálható a valamirevaló nagykonyhákban:

  • ipari sütő
  • ipari tűzhely
  • ipari olajsütő
  • billenő serpenyő
  • pizza kemence
  • rostlap

Megfelelő sütő kiválasztása

Ahhoz, hogy nagy mennyiségben süthessünk, elsősorban a megfelelő sütő berendezés kiválasztása kell nagy hangsúlyt fektetni. A sütésre az egyik legalkalmasabb eszköz kétségtelenül az ipari sütő. Szerencsére az ipari sütő választék igen szélesnek mondható, így biztosan mindenki megtalálja a magának valót.

Amennyiben például halat, vagy krumplit szeretnénk sütni, akkor jó választás lehet az ipari olajsütő is, amivel rövid idő alatt süthetünk ki nagy mennyiségű ételt.

Ipari sütőről röviden

Ipari sütők terén megkülönböztethetünk gáz, vagy elektromos kivitelű berendezéseket. Éttermi konyhák számára egyértelműen az elektromos sütő típus az optimális választás. Ennek oka, hogy ugyan drágább kivitelűek, de az üzemeltetésük sokkal költséghatékonyabb a mindennapokban, ami egy éttermi vállalkozás esetén hatványozottan fontos.

Ipari olajsütőről röviden

Az ipari olajsütők a leginkább alkalmasak burgonya, zöldség, valamint halételek sütésére. Emiatt a nagykonyhai használattól egészen a büfékocsiban történő üzemeltetésig bárhol megtalálhatók, hiszen könnyen, helytakarékosan süthetünk nagy mennyiségben.

Az élelmiszerek sütése olajban, zsírban ráadásul jóval hatékonyabb ételkészítést tesz lehetővé, mert az élelem a sütőben alkalmazott folyadékkal közvetlenül érintkezik.

Pizzakemencékről röviden

A pizzakemencék a sütés egyik speciális válfaját képviselik. Segítségük nélkül szinte elképzelhetetlen a minőségi pizza készítése. A nagy teljesítményű kemencék ugyanis percek alatt képesek kisütni a pizzatésztát, ami gyors és nagy mennyiségű pizza étel előállítást tesz lehetővé bármely konyha számára.

Rostlapokról röviden

A rostlap alkalmas lehet húsok, pecsenyék, hamburgerpogácsák, zöldségek vagy egyéb ételek gyors és látványos grillezésére is. A több zónás, krómozott vagy öntöttvasból készült felületekkel rendelkező szeletsütő lapok hőmérséklete külön-külön is állítható, így biztosítva a gazdaságos, nagy mennyiségű és az igény szerinti felhasználást.

Összegezve:

A valóban nagymennyiségű, ipari sütéshez tehát számos eszköz adott, a nagykonyhai munkák során. Amennyiben valóban hatékonyan szeretnénk sütni, akkor érdemes egy megbízható konyhai eszközöket forgalmazó webshop kínálatából választanunk, ahol gyakran még garancia ügyintézést is vállalnak.

A bejegyzés trackback címe:

https://marketing-sms.blog.hu/api/trackback/id/tr3315670298

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása