marketing blog - ivóvíz kezelés - mobilmarketing - google web online - honlapoptimalizálás - keresőmarketing - szerviz budapest

pr marketing blog

Spiccbot – A horgászat alapja

2020. október 11. - marketinges

spiccbot - horgászat

A horgászatot, ahogy minden mást, az alapoktól kell megtanulni. A régi horgásziskolák is pontosan azért voltak sikeresek, mert mindent az elején kezdtek, így a kis horgászok szép lassan megtanultak mindent. Sajnos ma már egyre gyakrabban látni, hogy a szülők rögtön orsós botot vásárolnak az 5-6 éves gyermek számára.

Spiccbot – Minden horgászó apa elképzeli, hogy milyen jó lesz fiával közösen horgászbotot ragadni és együtt várni a kapásra. Joggal merül fel a kérdés, hogy a gyerek milyen botot tartson a kezében. A spiccbotok bizonyulnak talán a legjobb választásnak, hiszen ezek az alap horgászbotok. Ezek teleszkópos rendszerű botok, melyek lehetnek két méteresek, de akár tíz méteresek is. Az anyaguk lehet tiszta karbon, üvegszál és karbon vagy tiszta üvegszál. Érdemes egy időre az apukának is spiccbotra váltani, hiszen, ha a gyerek azt látja, hogy apja is ezt használja, nagyobb kedvvel fogja ő is kezébe venni ezt a típusú botot. A gyerek a horgászat során mindenben fejlődik, mivel ő dobja a gombócokat, ő kezeli a botot az apját utánozva. Megismeri a különféle damilokat, valamint a botok terhelhetőségét.

A spiccbotok tökéletesek kezdők számára, ezért érdemes ezeket választani. A spiccbotoknak két különböző fajtája van kialakításukat illetően. Vannak egyrészt a tűspicces botok, melyek spicce karbon spiccben végződik, ami be van kötve az utolsó tagba. Emiatt gyakran kötözött tűspiccnek is nevezik. Ezeket elsősorban kis testű halak kifogására fejlesztették ki. A másik típust, a csőspicces botokat a nagyobb testű halak horgászatára fogták ki. Ha szeretne bővebb információkat megtudni a spiccbotokról vagy a kínálatot szeretné megtekinteni és tájékozódni róluk, akkor érdemes ellátogatni a halcatraz.hu webáruházba, ahol minden fontos információt megtalál egy helyen!

süti beállítások módosítása