marketing blog - ivóvíz kezelés - mobilmarketing - google web online - honlapoptimalizálás - keresőmarketing - szerviz budapest

pr marketing blog

A legdivatosabb bizsu ékszerek

2021. október 21. - marketinges
Az alábbi cikkben többek között azzal is foglalkozunk, hogy miért a legdivatosabbak a bizsu ékszerek, milyen kínálatból választhatunk és mire kell figyelnünk.

ekszerwebshop.jpg

Valószínűleg mindenki imádja a különféle izgalmakkal teli szezonális ékszereket, amiknek színe és mintája rengeteg formában létezik, ám sajnos nem mindenki engedheti meg magának az arany, ezüst vagy nemesacél termékeket. Mostani cikkünkben a legdivatosabb bizsu ékszereket említjük meg, amik olcsóbb áruknak köszönhetően számos ember számára elérhetőek.

Mi is az a bizsu?

A „bijou” szó a francia nyelvből származik lényegében csecsebecsét jelent. Azon az ékszerek tartoznak ide, amik nem tartalmaznak semmilyen nemesfémet vagy drágakövet. Manapság nagyon elterjedtek ezek az ékszerek és nagy népszerűségnek örvendenek, de sajnos ez nem volt mindig így. Néhány évtizeddel ezelőtt kifejezetten negatívan tekintettek a bizsu ékszerekre mivel akkor a társadalmi szokás miatt ezeket az ékszereket igénytelennek és minőségtelennek tartották.

Mikor váltak divatossá?

A bizsu ékszereket a 20. század legnagyobb divatikonja Gabrielle Chanel a Chanel divatház alapítója hozta be a divatba azáltal, hogy a modelljeit a divatbemutatói során bizsu ékszerekkel öltöztette fel a nemesfémekből készült drágább darabok helyett. Innentől kezdve hatalmas népszerűségnek szereztek a bizsuk. Azóta már a legnépszerűbb ékszerknek számítanak, hiszen mindenki számára elérhetők, így ma már kaphatók:

  • fülbevalók
  • nyakláncok ,stb. is

Tovább
süti beállítások módosítása