marketing blog - ivóvíz kezelés - mobilmarketing - google web online - honlapoptimalizálás - keresőmarketing - szerviz budapest

pr marketing blog

Melyik nadrág éri meg munkához?

2020. november 16. - marketinges
Munkavégzés során bizonyára mindenki fejében megfordult már, hogy melyik nadrág éri meg munkához. Az alábbi pr cikkből ez is kiderül.

munkanadrag.jpg

Amennyiben speciális munkát végzünk, de akár egyszerűbb munka ellátásához is szüksége lehet a munkavállalóknak munkaruházatra, vagy munkavédelmi ruhára. Jogosan merülhet fel ilyenkor a kérdés, hogy melyik nadrág éri meg munkához és melyik speciális feladathoz milyen szabványú ruhadarabot szükséges használnunk.

Hogyan válasszunk munkához nadrágot?

A munkaruha típusát elsősorban a munkafolyamatok követelményi határozzák meg. Általános követelmények esetében a legtöbb munkaruha alkalmas a munka nadrág szerepére.

Nagy fizikai igénybevétel esetén vastagabb, erősebb nadrág ajánlott, míg ezzel szemben a mozgékonyságot, ügyességet követelő munkák esetén könnyebb, vékonyabb, rugalmasabb anyagból készült ruhát válasszunk. Az adott munkaruha típusok között egyéni igényeink és szokásaink szerint érdemes választani.

Munkanadrág típusok

A nadrágoknál nagyon fontos döntés, hogy deréknadrágot, vagy melles nadrágot, úgynevezett kertész nadrágot szeretnénk választani.

A derekas nadrág a hagyományos nadrágokhoz hasonlóan derék tájékon illeszkedik a testhez és övvel tudjuk megszorítani, illetve léteznek részben gumis derekú típusok is.

Tovább
süti beállítások módosítása