marketing blog - ivóvíz kezelés - mobilmarketing - google web online - honlapoptimalizálás - keresőmarketing - szerviz budapest

pr marketing blog

Példák tömeges SMS küldés kampányra

2016. november 23. - marketinges

tomeges sms kuldes kampanySMS marketing minden üzleti ágazatban

A tömeges SMS küldést alkalmazó elektronikus marketing kampányok felhasználási területei szerteágazóak és sokfélék. A marketing egyik leghálásabb ága az akciók és árengedmények szervezéséről szóló üzenetek célba juttatása. A vásárlók elkötelezésének egyik legjobb módja az árengedmény. Nem elég azonban kedvező áron adni a termékeket és szolgáltatásokat, erről informálni is kell a vásárlókat. A tömeges SMS kampány kiválóan alkalmas a gyors és operatív információtovábbításra.

Példák akciókról, árengedményről szóló tömeges SMS-re:

  • Várjuk Önt kiárusításunkon. Siessen vásárolni, míg az Ön méretében is kaphatóak az áruk. ________(elérhetőség).
  • Mega-árleszállítás a clubkártyával rendelkezők részére. Önt az elsők között értesítettük __________(elérhetőségek).

A bónuszrendszer és az ajándékok bevezetése szintén növeli a bevételeket és a vásárlókedvet. Hasonlóan jó marketing eredményeket érhetünk el, ha honoráljuk azt, ha a vásárlók elhozzák barátaikat. Tömeges SMS minta:

Hozd el barátaidat, magasabb árengedményben részesülsz. :) (Bolt neve és címe).

Tömeges SMS küldés turistáknak és utazóknak

A turistautak lefoglalásakor és vásárlásakor az utazók megadják személyes adataikat, közöttük mobiltelefonszámukat is. Az így létrehozott adatbázis segítségével tömeges SMS küldés útján ajánlhatunk részükre engedményes utazásokat, olcsóbb szolgáltatásokat, így egészítve ki a hiányos utaslétszámot az autóbuszokon, repülőgépen.

Példák tömeges SMS küldés kampányra és a cég vagy szolgáltató profitjának maximalizálására. Érdekes további témák és ötletek: marketing, mobilmarketing, okostelefon, sms kampány, sms küldés, szolgáltatás, tömeges sms.

A bejegyzés trackback címe:

https://marketing-sms.blog.hu/api/trackback/id/tr411993816

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása