marketing blog - ivóvíz kezelés - mobilmarketing - google web online - honlapoptimalizálás - keresőmarketing - szerviz budapest

pr marketing blog

Tömeges SMS küldés leírása

2016. október 13. - marketinges

tomeges sms kuldes leirasAz SMS kampány szabályai

A tömeges SMS és MMS küldés egy kis- és középvállalkozások számára kidolgozott marketing eszköz, melynek segítségével effektíven juttathatják el a reklámüzeneteket a kliensekhez és vásárlókhoz. A szolgáltatást hatékonyan alkalmazhatják: nagyvállalatok, bankok, üzletek és szolgáltatók is.

Az online web-felületről küldött tömeges SMS kampány tökéletes eszköz:

  • Megrendelők informálására az akciókról, egyéni ajánlatok küldéséhez;
  • Meghívásra rendezvényekre, eseményekre, ünnepekre;
  • Hírek továbbítására;
  • Köszöntésre;
  • A rendelések állapotának visszajelzésére.

A tömeges SMS küldés technikai leírása

Az SMS marketing küldő dinamikusan válthatja és kiválaszthatja az adott SMS-ben szereplő feladónevet. A legtöbb szolgáltatónál lehetőség van a latin nyelvű ábécé használata mellett cirill betűs üzenetek küldésére is. A standard üzenetek hossza 160 karakter, de bizonyos esetekben a megrendelő kérheti hosszabb SMS küldését is, ami több részletben érkezik meg a fogadó mobiltelefonjára.

A tömeges MMS küldés maximális mérete általában 300 kb, ami elegendő a hatékony marketingüzenet kidolgozásához. Az üzeneteket a megrendelők igény szerint begépelik vagy *txt, *csv formátumban feltölthetik az SMS szerverre.

tomeges sms kuldes mintaA tömeges SMS küldés szolgáltatás egyik legnagyobb előnye, hogy csupán a kézbesített SMS üzenetekért kell fizetni a legtöbb szolgáltatónál, ezért a marketingre fordított költségeket a lehető leghatékonyabban tudjuk kihasználni. Az online felületről küldött SMS élettartama általában 24 óra. Az online adminisztrációs felület lehetőségei között szerepelhet a lehetőség, hogy cégenként több alkalmazott is hozzáférést kaphat a szerverhez, ennek köszönhetően a marketing munkák jól szervezhetőek és kioszthatóak a munkatársak között.

Ne felejtse el, hogy a tömeges SMS küldés online felületének megjelenítés optimalizált a frissített operációs rendszerekhez és a legújabb böngésző verziókhoz is. A legtöbb szolgáltató részletes leírást tesz közzé weboldalán a szolgáltatás használatáról.

Tömeges SMS küldés leírása technikailag és marketing szempontból is fontos kérdés. Hasonlóan érdekes és fontos témák lehetnek: tömeges sms, sms-küldés, MMS küldés, mobil marketing, mobilmarketing, sms-kampány. SEO-szakértő: honlapoptimalizálás

A bejegyzés trackback címe:

https://marketing-sms.blog.hu/api/trackback/id/tr611801805
süti beállítások módosítása