marketing blog - ivóvíz kezelés - mobilmarketing - google web online - honlapoptimalizálás - keresőmarketing - szerviz budapest

pr marketing blog

Honlapoptimalizálás - Google-Seo

2015. október 21. - marketinges

Mi a honlapoptimalizálás lényege?

google-elso-optimalizalas.jpgA Google-alapú honlap optimalizálás különösen fontos, ha új weboldalt indítunk internetes pályafutásra. A Google a régi vs. új kérdésében kettős arculatot mutat: egyfelől nagyra értékeli a régi, több éve, netán tíz évnél is hosszabb ideje meglévő tartalmas webhelyeket – ezeket szinte lehetetlen a kulcsszavas találati listákon beelőzni -, másfelől a friss URL-eket hajlamos érdemtelenül előresorolni. Ez könnyen megtévesztheti a SEO-szakembert: lám csak, az új website egyből milyen jó helyen debütált a rangsorban, hátra is dőlhetünk, az organikus találati lista nekünk muzsikál.

Ám a weblap helyezése pár nap múltán rohamosan esni kezdenek. A jó pozíciók csak az indulásnak szóltak, később az oldal visszasorol oda, ahová egy még “éretlen” honlap illik. A kezdeti lendületet követő visszaesésnek még gondos optimalizálással is nehéz elejét venni, ha pedig ezt elmulasztjuk, elvesztjük ezt a jótékony lökést.

A honlap google-seo lényege, célja olyan weboldal kialakítása, amely az előre megadott kulcsszavakra és keresőkérdésekre nézve minél több Google-elvárásnak (keresőszempontnak) megfelel s amelyet a keresőalgoritmusok bizonyos témákban releváns tartalmúnak ítélnek, és ezért mint olyan webhelyet, amely adekvát választ tartalmaz az internetes keresést indító személy számára, a találati listák top helyezései közé rangsorolják.

Első hely a keresőben - SEO

Ezen a webhelyen böngészve mindenki megtudhatja, hogyan lehetséges a Google első helyre kerülés és mit jelentenek ezek a szakkifejezések: optimalizált honlap, keresőbarát weboldal készítése, organikus weblap optimalizálás, google szempontú honlapoptimalizálás, kulcsszavakra nézve releváns tartalom, keresőszempont, normál keresőtalálat, szemantikus web, online marketing, keresőoptimalizálás, kreatív linképítés, honlap optimalizálás, weboldal optimalizáció, google helyezés javítása - első oldal, első találati hely az oganikus listán

A bejegyzés trackback címe:

https://marketing-sms.blog.hu/api/trackback/id/tr6811739379

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása